fbpx

PARTNERPROGRAMMA

Sponsorpakketten
Alle partners zijn welkom bij het projectteam dat het congres en de voorstellingen voorbereidt.

Wilt u een liever voorstel op maat, een uitgelezen mix of heeft u een eigen idee? Neem contact op met Bastiaan Piloo over de mogelijkheden (zie onder).

Onze sponsor pakketten en campagne

Campagne/mediasponsor
We zijn nog op zoek naar een campagne/mediasponsor die een belangrijke (de belangrijkste) supporter wordt van Miracles of Music en daarmee vooral ook steun verleent aan onze doelen om muziektherapie in te zetten.

De sponsor wordt meegenomen in de landelijke publiciteitscampagne en waar mogelijk exclusief vermeld bij perscontacten.

Fiscale status sponsoring
Bij sponsoring is altijd sprake van een tegenprestatie, bijvoorbeeld in de vorm van communicatiedragers (reclame). Stichting Happy Motion is btw-plichtig, wat betekent dat het sponsorbedrag verhoogd wordt met 21% btw.

De sponsor kan de gefactureerde btw (in de meeste gevallen) als voorbelasting weer aftrekken.

Aftrekbare gift ANBI
Als bedrijf of organisatie kunt u Miracles of Music ook ondersteunen met een gift zonder tegenprestatie. Stichting Happy Motion is geoormerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor zijn giften door bedrijven aftrekbaar van de vennootschapsbelasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. Sinds 2012 is er geen drempel meer voor giftenaftrek.

Contact
Neem voor vragen over sponsoring contact op met onze zakelijk manager Bastiaan Piloo. Hij is u graag met raad en daad van dienst.

Mail naar b.piloo@happymotion.org of bel direct 06 – 11 621 411

When the pain penetrates, the music resonates