PARTNERS & SPONSORS

Voor het project Miracles of Music wordt samengewerkt met partners op het gebied van muziek, cultuur, onderwijs en gezondheid. Als partner of sponsor krijgt u media-exposure en toegang tot het netwerk van deelnemende partijen, circa 2000 instellingen en 2 tot 3 miljoen patiënten van diverse verenigingen.

Afhankelijk van uw bijdrage kunt u kiezen voor deelname aan de documentaire, de theatershow, het educatieve programma of het congres.

Wilt u een voorstel op maat of heeft u zelf een creatief idee? Dan staan we daar uiteraard voor open!

PARTNERPROGRAMMA

Sponsorpakketten
Alle partners zijn welkom bij het projectteam dat het congres en de voorstellingen voorbereidt.

Wilt u een liever voorstel op maat, een uitgelezen mix of heeft u een eigen idee? Neem contact op met Bastiaan Piloo over de mogelijkheden (zie onder).

Onze sponsor pakketten en campagne

Campagne/mediasponsor
We zijn nog op zoek naar een campagne/mediasponsor die een belangrijke (de belangrijkste) supporter wordt van Miracles of Music en daarmee vooral ook steun verleent aan onze doelen om muziektherapie in te zetten.

De sponsor wordt meegenomen in de landelijke publiciteitscampagne en waar mogelijk exclusief vermeld bij perscontacten.

Fiscale status sponsoring
Bij sponsoring is altijd sprake van een tegenprestatie, bijvoorbeeld in de vorm van communicatiedragers (reclame). Stichting Happy Motion is btw-plichtig, wat betekent dat het sponsorbedrag verhoogd wordt met 21% btw.

De sponsor kan de gefactureerde btw (in de meeste gevallen) als voorbelasting weer aftrekken.

Aftrekbare gift ANBI
Als bedrijf of organisatie kunt u Miracles of Music ook ondersteunen met een gift zonder tegenprestatie. Stichting Happy Motion is geoormerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor zijn giften door bedrijven aftrekbaar van de vennootschapsbelasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. Sinds 2012 is er geen drempel meer voor giftenaftrek.

Contact
Neem voor vragen over sponsoring contact op met onze zakelijk manager Bastiaan Piloo. Hij is u graag met raad en daad van dienst.

Mail naar b.piloo@happymotion.org of bel direct 06 – 11 621 411

Miracles of Music wordt mede mogelijk gemaakt door:

nvvmt2
nedphorkest
homeinstead
vitaliswoonzorggroep
mm
kenvak
papageno

Amsterdam

gemeente-amsterdam
amsta
cordaan

Amstelveen

stcrt-2017-53316-1
stgstinak
klm
amstelveen_fonds_logo
logo2x
rabobank
logo-moc

Leiden

gemleiden