fbpx

OVER ONS

Miracles of Music is een initiatief van muziektherapeut Evelien Mescher, Erik Scherder en Pim Giel in opdracht van Stichting Happy Motion. Met dit project maken we ons sterk voor meer muziek in de zelf-, mantel- en professionele zorg. Want muziek is goed voor je. Voor je humeur, voor je brein en voor je gezondheid.

Het project bestaat uit:

We doen dat niet alleen natuurlijk, maar met groeiend netwerk van partners:

  • Muziektherapeuten en musici
  • Instellingen in zorg & welzijn
  • Organisaties met een muzikaal aanbod voor kwetsbare mensen
  • Bedrijven actief op het gebied van muziek, geluid en technologie
  • Wetenschappers, (vak)opleidingen en hogescholen
  • Patiënten(verenigingen) en mantelzorgers

Ook partner worden?

Aan Miracles of Music werken o.a. mee:

Prof. dr. Henkjan Honing, Prof. dr. Erik Scherder, Prof. dr. Dick Swaab, Muziektherapeuten van de Nederlandse vereniging voor Muziektherapie (NVVMT), musici Benjamin Herman, Berget Lewis, Moussé Dramé, Shaza Hayek, Pete Philly, Shishani, Kurt Rosa, Klára Würtz, Karima el Fillali, Merel Vercammen, het Nederlands Philharmonisch Orkest en diverse lokale musici en artiesten.

De Stichting Happy Motion brengt individuele uitdagingen en maatschappelijke thema’s onder de aandacht met films, evenementen en educatie. Uiteenlopende onderwerpen als dementie, chronische pijn en Lyme bijvoorbeeld, hebben we de afgelopen jaren met succes over het voetlicht gebracht. Wij brengen in beeld wat belicht moet worden.

Stichting Happy Motion is geoormerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en heeft geen winstoogmerk. Een schenking aan een ANBI is fiscaal aftrekbaar.

mescher1
Evelien MescherMuziektherapeut & Initiatiefnemer
scherder2
Prof. Dr. Erik Scherder (VU)Auteur ‘Singing in the brain’
giel
Pim GielProducent/filmmaker Miracles of Music