fbpx

MAAK MEER MUZIEK
IN DE ZORG MOGELIJK

Ontvang onze documentaires over de effecten van muziek

Ons doel: gratis Miracles of Music Meetings
Muziek is er voor iedereen! Samen met deskundigen en muziektherapeuten hebben wij een laagdrempelig muzikaal en educatief programma voor kwetsbare mensen, hun mantelzorgers, verzorgers en andere zorg- en welzijnsprofessionals ontwikkeld. Tijdens inspirerende Miracles of Music Meetings ontdek je de kracht van muziek aan de hand van 9 tips om muziek zelf in te zetten tijdens momenten van zorg en aandacht.

Ontvang één of beide films van Pim Giel door middel van jouw donatie!

Ontvang Mind & Music
Mind & Music (2019): een muzikale reis door het hele leven, met name toepassingen in ziekenhuizen en de GGZ. Met bijrollen van Prof. Hans Jeekel, Iris Sommer, Artur Jaschke en meerdere artiesten waaronder Trijntje Oosterhuis en Vincent Bijlo.

  • Je ontvangt een bevestiging van jouw donatie en ontvangt een link om de film te bekijken en/of downloaden.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang Mind & Music en Miracles of Music
Miracles of Music (2018): over toepassingen van muziek in de care (o.a. dementie, afasie, verstandelijke beperking) en bij oorlogstrauma’s. Met bijrollen van Prof. Michael Thaut, Erik Scherder, Henkjan Honing en meerdere artiesten waaronder Berget Lewis.

  • Je ontvangt een bevestiging van jouw donatie en ontvangt een link om de films te bekijken en/of downloaden.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doneren zonder er iets voor terug te verwachten. Elk bedrag is welkom! Met een donatie onder de 10,- wil je graag meehelpen dat kwetsbare mensen de kracht van muziek kunnen ervaren maar hoef je hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen. Wel natuurlijk onze grote dank!

  • Je ontvangt een bevestiging van jouw donatie voor de eigen administratie en we houden je op de hoogte van de vorderingen.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doneer veilig, snel en eenvoudig.

Meer muziek in de zorg

Wij maken ons sterk voor structureel meer muziek in de zorg. Muziek verhoogt de kwaliteit van leven bij o.a. dementie, autisme, revalidatie, PTSS en eenzaamheid. Het is onze missie om zo veel mogelijk kwetsbare mensen en hun naasten de wonderbaarlijke kracht van muziek en muziektherapie te laten ervaren en hen te leren deze zelf in te zetten tijdens momenten van zorg en aandacht.

Doneer en help ons mee Meer Muziek in de Zorg te realiseren! Je donatie wordt gebruikt voor het organiseren van gratis inspirerende Miracles of Music Meetings en het aanbieden van gratis individuele sessies muziektherapie. Zo’n sessie kost gemiddeld € 50,-

Je kan ook als sponsor het programma ondersteunen: door een te Meeting te adopteren of mogelijk te maken voor een groep mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers, maar ook voor je eigen (zorg)medewerkers of achterban. Meer weten?

MIRACLES OF MUSIC en Meer muziek in de zorg zijn een programma van Stichting Happy Motion. Deze is erkend als algemeen nut beogende instelling. Dat betekent dat je schenking fiscaal aftrekbaar is.